ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1973, με κύριο αντικείμενο το εμπόριο Ανταλλακτικών για Ιαπωνικά αυτοκίνητα, καθώς ο αριθμός τους υπερέβαινε το 50% του στόλου των αυτοκινήτων της χώρας. Στο πέρασμα των χρόνων αναπτύχθηκε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών της Ιαπωνίας, με αρκετούς δε, αποκλειστική για την Ελλάδα.
Από την ίδρυση της εταιρείας, το εξειδικευμένο προσωπικό της, σφυρηλάτησε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, οι οποίοι ανέκαθεν απολάμβαναν άριστη εξυπηρέτηση και ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Οι απαιτήσεις αυξάνονταν συνεχώς και η εταιρεία επέκτεινε σταθερά το δίκτυο των καταστημάτων της, ώστε να παρέχει καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Το 1990, υπήρξε μία σημαντική χρονιά στην ιστορία της ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ. Προβλέποντας τις επερχόμενες αλλαγές στη διάρθρωση της αγοράς του αυτοκινήτου, με την αύξηση του στόλου των Ευρωπαϊκών αυτοκινήτων, επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της, συνάπτοντας συνεργασία με τους σημαντικότερους Ευρωπαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών.
Το 1998, γίνεται μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εταιρειών Aftermarket, ΤΕΜΟΤ International
Το 1999, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ήταν ο μεγαλύτερος διανομέας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στον Ελληνικό χώρο. Σημαντικές αλλαγές στην μετοχική σύνθεση της εταιρείας οδήγησαν σε ανακατατάξεις και από το σημείο αυτό, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος ανάπτυξης, με κύριο στόχο τη μετάβαση από την απλή διανομή ανταλλακτικών, στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες μας.
Από το 2000, εξελισσόμαστε και πάλι σε μία από τις κορυφαίες και πιο καινοτόμες εταιρείες στο χώρο του ελληνικού aftermarket.

Το 2003 η εταιρεία αποφασίζει να αναβαθμίσει το μηχανογραφικό της σύστημα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Μετά από μια μακρά και λεπτομερή έρευνα της αγορά αποφασίζει να αναθέσει την μετάβαση στο νέο σύστημα την Boss πληροφορική. .........................more

 

 

 

ΧΗΤΟΣ Α.Ε.

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια από τις πλέον πρωτοπόρες και καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες, με ηγετική παρουσία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Με έδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων και με εμπειρία στον τομέα της εμφιάλωσης αναψυκτικών ήδη από το 1955, ξεκίνησε με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” το 1988. Με  σταθερά βήματα εξελίχθηκε σε  μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Εταιρεία, που συνεισφέρει διαρκώς και  ουσιαστικά στην εθνική οικονομία.
Η σταθερή προσήλωση της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. στις αρχές ολικής ποιότητας όσον αφορά το παραγόμενο προϊόν, της επιτρέπει να υποστηρίζει με υπευθυνότητα ότι κάθε σταγόνα Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” διατηρεί αναλλοίωτη τη φύση της Ηπείρου.  
Σήμερα, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει δύο ιδιόκτητες αναγνωρισμένες πηγές φυσικού μεταλλικού νερού και δύο εργοστάσια εμφιάλωσης, με οκτώ παραγωγικές γραμμές, στις περιοχές Περίβλεπτος και Κρανούλα, της ευρύτερης περιοχής των Ζαγοροχωρίων. Ταυτόχρονα, διαθέτει μια τρίτη βιομηχανική μονάδα στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Ιωαννίνων, στην οποία παράγονται pet – preforms και πλαστικά πώματα καθετοποιώντας έτσι και υποστηρίζοντας τη λειτουργία των δύο εμφιαλωτηρίων.
Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. προβάλλει ως η πλέον αναγνωρίσιμη και ανταγωνιστική εταιρεία στον κλάδο των εμφιαλωμένων φυσικών μεταλλικών νερών, με τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευασιών και υπηρεσιών, απασχολώντας άμεσα και έμμεσα περισσότερα από 1.200 άτομα συνολικά.
Η εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” πραγματοποιείται στην πηγή, με χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση καθ’ όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και τη διάθεση του προϊόντος και χωρίς να παρεμβάλλεται καμία επεξεργασία.
Η παραγωγή του προϊόντος πραγματοποιείται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και σε πλήρη συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία.
Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., με στόχο τη διασφάλιση της δέσμευσής της προς τους καταναλωτές για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής και σταθερής ποιότητας, εφαρμόζει:
· Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 (από 2003)
· Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 (από 2009)
· Επίκαιρους Κανόνες Ορθής Βιομηχανικής και Υγιεινής Πρακτικής. Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που διαθέτει σε ισχύ το πιστοποιητικό συμμόρφωσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κώδικα υγιεινής πρακτικής WE (Watercoolers Europe - πρώην EBWA)
Η εφαρμογή των ανωτέρω συστημάτων πιστοποιείται από διεθνείς φορείς πιστοποίησης TUV HELLAS και NSF International οι οποίοι ελέγχουν την ορθή εφαρμογή-τήρηση και συνεχή αναβάθμιση των συστημάτων ποιότητας με ετήσιες επιθεωρήσεις.
Το 2009 η εταιρεία θέλοντας να επιτύχει μια ολοκληρωμένη διαχείριση της παραγωγής και ταυτόχρονα να βελτιστοποιήσει τις εμπορικές και οικονομικές διαδικασίες ξεκινάει μια αυστηρή έρευνα αγορά για την επιλογή ενός λογισμικού το οποίο θα ανταποκρίνεται στην πολυπλοκότητα των διαδικασιών και τις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της διοίκησης,  Η επιλεχθείσα λύση είναι το MyErπ της Boss Πληροφορική .........

 
more

 

 

 

PROCOS Α.Ε.

Η ΠΡΟΚΟΣ Α.Ε. είναι από το 1954 ένας από τους βασικότερους συνεργάτες του Ελληνικού λιανεμπορίου
στα είδη πάρτυ (ποτήρια, πιάτα, χαρτοπετσέτες και λοιπά αξεσουάρ για πάρτυ), είναι leader στην
Ευρωπαϊκή αγορά και έχει εξαγωγικές δραστηριότητες σε 73 χώρες.
Η εταιρεία είναι εγκατεστημένη στην βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων της Βοιωτίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται οι αποθηκευτικοί χώροι, οι χώροι των γραφείων αλλά και ο χώρος παραγωγής. Η PROCOS S.A. απασχολεί περίπου 200 εργαζόμενους σε μια εντατική παραγωγή η οποία καλύπτει όλο το 24ωρο (3 βάρδιες). Η φιλοσοφία το όραμα και ο στόχος της Procos S.A. είναι να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και η απόλυτη συνέπεια. Αυτά τα χαρακτηριστικά την έχουν καθιερώσει ως έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες της Disney΄. Ταυτόχρονα την έχουν αναδείξει ως ένα από τους κυριότερους προμηθευτές ειδών πάρτυ σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.
Η Procos S.A. είναι πελάτης της BOSS από το 1994 και καλύπτεται με το λογισμικό MyErπ και όλα τα άλλα προϊόντα της Boss.


 .

more