ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε

 

Επιλέξαμε την Boss για την αποδεδειγμένη παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα της. Την δυνατότητα της να μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και βελτιωμένη εικόνα της αλυσίδας εφοδιασμού αυτοματοποιώντας όλες τις διαδικασίες σε όλο των φάσμα των δραστηριοτήτων μας.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘYNΤΗΣ BIOLINE LIRYTIS S.A.

 

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του λογισμικού Διανομής καταναλωτικών αγαθών της Boss και η εμπειρία και η εστίαση την οποία διαθέτει ως ομάδα, τους επέτρεψε να κατανοήσουν πραγματικά το επιχειρηματικό μοντέλο μας και τις διαδικασίες μας. Όλα αυτά επιβεβαίωσαν την αίσθηση μας ότι επιλέξαμε έναν εταίρο ο οποίος μπορούσε να δεσμευτεί για να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και την συμμόρφωση μας προς τους νέους κανόνες.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘYΝΤΗΣ ΧΗΤΟΣ Α.Σ.  -  ΖΑΓΟΡΙ

 

Το σύστημα My.Erπ 3 είναι ένα πραγματικά ολοκληρωμένο σύστημα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων μας πιο αποτελεσματικά : τις αγορές, τις εισαγωγές, την διαχείριση της παραγωγής και κοστολόγησης, την διαχείριση των αποθηκών, την Οικονομική διαχείριση, το EDI, την τιμολόγηση επι αυτοκινήτου και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΝΕΤΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘYΝΤΗΣ ΕΛΑΝΚΟ Α.Ε.

 

Η Boss Software μιλάει την ίδια γλώσσα με εμάς, μας προσφέρει την υποστήριξη την οποία χρειαζόμαστε ενώ ταυτόχρονα μας παρέχει την δυνατότητα να έχουμε διαθέσιμες όλες εκείνες τις πληροφορίες οι οποίες είναι σημαντικές για την λήψη των αποφάσεων μας.

 

ΧΑΡΙΣ ΚΟΡΔΑΤΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΟΚΟΣ Α.Ε.

 

Η έρευνα αγοράς την οποία πραγματοποιήσαμε μας επιβεβαίωσε ότι η λύση της Boss ήταν πολύ πιο περιεκτική από το άλλες λύσεις που αξιολογήσαμε. Η εφαρμογή είναι πληρέστερη και συνεργασία μας άψογη αυτό είχε σας αποτέλεσμα να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις τρέχουσες και ευέλικτες τεχνολογίες βελτιώνοντας και επιταχύνοντας τον χρόνο των διαδικασιών μας.