Η BOSS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Η έναρξη της δραστηριότητας της BOSS πάει πίσω ένα τέταρτο του αιώνα, όταν η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 από μια ομάδα εξειδικευμένων IT engineers. Το όραμά τους ήταν να παρέχουν στις επιχειρήσεις υποδειγματικό λογισμικό για εμπορική και οικονομική διαχείριση, μια βελτιστοποιημένη νέα γενιά συστημάτων λογισμικού.
Η BOSS από την ημέρα της ίδρυσής της έχει ολοκληρωτικά ασχοληθεί με την ανάπτυξη λογισμικού custom εφαρμογών για τις εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο και στην παραγωγή. Με βασικό στόχο τα συστήματα multiuser έχουμε αναπτύξει ειδικό λογισμικό για εμπορικές επιχειρήσεις, παραγωγικές μονάδες αλλά και οργανισμούς.
Διατηρώντας συνεργασίες με μια σειρά σημαντικών προμηθευτών πληροφορικής όπως MI-CROSOFT, Hewlett Packard, Cisco, Symantec, η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα και την ευελιξία για την παροχή  βέλτιστων λύσεων στους πελάτες της, συνδυάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε έργου.
Με ένα όραμα για να είναι πάντα πρωτοποριακή και φυσικά πάντα μέσα στην νέα πραγματικότητα η οποία διαμορφώνεται από την τεχνολογία καθημερινά και με ταχύτατους ρυθμούς, η BOSS εκτός από την ανάπτυξη ενός σύγχρονου λογισμικού (MyERπ), επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών και νέων λύσεων για κέθε εμπορευματικό ή παραγωγικό κλάδο και φυσικά πάντα στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία της στον τομέα της τεχνολογίας.
Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας μας επικεντρώνεται σε:
• Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε τεχνικό επίπεδο της λύσης (Consulting) οι οποίες παρέχονται από την εταιρεία μας, ανεξάρτητα από την ανάληψη της συνολικής υλοποίησης ενός έργου.
• Παράδοση ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων (Systems Integration).
• Παρακολούθηση & Παράδοση, ολοκληρωμένων Έργου (Project Management).
• Υπηρεσίες υποστήριξης (Τεχνικές Υπηρεσίες / Help Desk / Συμβάσεις / Call Center / Service)
• Εκπαίδευση.
• Εξειδικευμένες υπηρεσίες (ρύθμιση της βάσης δεδομένων, data migration, κλπ).
Τελικά η προσέγγιση της εταιρείας μας βασίζεται στη φιλοσοφία των μακρόχρονων στενών σχέσεων με τους πελάτες μας και τη βαθιά κατανόηση των αναγκών τους.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕς ΜΑΣ

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1973, με κύριο αντικείμενο το εμπόριο Ανταλλακτικών για Ιαπωνικά αυτοκίνητα. Στο πέρασμα των χρόνων αναπτύχθηκε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών της Ιαπωνίας, με αρκετούς δε, αποκλειστική για την Ελλάδα. Από την ίδρυση της εταιρείας, το εξειδικευμένο προσωπικό, σφυρηλάτεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, οι οποίοι πάντα απολαμβάνουν άριστη εξυπηρέτηση και ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Το 1999, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ είναι πλέον ο μεγαλύτερος διανομέας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στον Ελληνικό χώρο. Από το 2000, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ είναι μία από τις κορυφαίες και πιο καινοτόμες εταιρείες στο χώρο του ελληνικού aftermarket.

 

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια από τις πλέον πρωτοπόρες και καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες, με ηγετική παρουσία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Με έδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων και με εμπειρία στον τομέα της εμφιάλωσης αναψυκτικών ήδη από το 1955, ξεκίνησε με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” το 1988. Με σταθερά βήματα εξελίχθηκε σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Εταιρεία, που συνεισφέρει διαρκώς και ουσιαστικά στην εθνική οικονομία.

 

Η ΠΡΟΚΟΣ Α.Ε. είναι από το 1954 ένας από τους βασικότερους συνεργάτες του Ελληνικού λιανεμπορίου στα είδη πάρτυ (ποτήρια, πιάτα, χαρτοπετσέτες και λοιπά αξεσουάρ για πάρτυ), είναι leader στην Ευρωπαϊκή αγορά και έχει εξαγωγικές δραστηριότητες σε 73 χώρες.

 

 

 
Η Grant Thornton είναι ένας διεθνής επιχειρηματικός σύμβουλος, με ηγετική παρουσία, που βοηθά δυναμικές επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους για ανάπτυξη.
Το όνομά της, σε παγκόσμιο επίπεδο, ισοδυναμεί με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανεξάρτητων εταιρειών παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και το εμπιστεύονται οι αγορές κεφαλαίων, οι ρυθμιστικές αρχές και οι διεθνείς εποπτικές αρχές..

 

 
 
MSPS is an award-winning Integrated Marketing and Sales Services Agency that consists of talented, fun and creative individuals.
We bring brands and people together using strategic thinking, campaign planning and multi-discipline expertise.
Our innovative ideas make brands meaningful to consumers and for this reason MSPS becomes a valuable "partner" to its clients.
 
 
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1971 και από το 1979 στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν 1.350 τ.μ. Το 1991 φέρνει επανάσταση με τους πιο λεπτούς, ελαφρύτερους και διαυγέστερους κρυστάλλινους φακού. Το 1993 εισάγει πρώτη στην Ελλάδα, τη ρομποτική στην παραγωγή των οφθαλμικών φακών με το συγκρότημα Robot της COMES. Από το 1998 έχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9002 και όλα της τα προϊόντα φέρουν την σήμανση CE, για την ασφαλή χρήση τους. Υποστηρίζει την επιμόρφωση των οπτικών, οργανώνοντας σεμινάρια Μάρκετινγκ και πωλήσεων.
.
 

 

 
Η Helios Hotels & Resorts είναι ένας οργανισμός ο οποίος διαθέτει οριμένένες απο τις πλέον πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδος. Ανάμεσα στα ξενοδοχεία της είναι και τα : Elounda Beach, Elounda Bay Palace, Grand Resort Lagonissi, Nafplia Palace Hotel and Villas, Amphitryon Hotel, Kalimera Kriti Hotel & Village Resort, Kernos Beach..
 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑς